Betrokken bewoners en bedrijfsleven

De Stichting Activiteiten Dichterswijk is een stichting die werkt aan algemeen, maatschappelijk en economisch belang voor de Dichterswijk te Utrecht. Wij zijn trekkingsgerechtigde voor het Ondernemersfonds in gebied 13 en werken onder meer aan het Festival Dichterswijk.

Wij hebben m.b.t. het festival als doelstelling de realisatie van een terugkerend evenement in de Dichterswijk. Een bij de wijk passend evenement bevorderd de cohesie van de aanwezige bewoners en bedrijfsleven. Het stimuleert maatschappij en economie in termen van ontwikkeling, ontplooiing en verstrooiing. Het is een festival voor en door de Dichterswijk waarbij ook de aanpalende wijken uitgenodigd worden om te komen kennismaken met de Dichterswijk, haar bewoners en haar kenmerken.

Het stichting bestuur vormt een afspiegeling van betrokken stakeholders uit de Dichterswijk.

Het KVK nummer van de stichting is 68754043 te Utrecht .

Hieronder het bestuur:

Maurice Bongers

Rene Veenhuizen

Soebhas Jagroep

Margriet Kouwenhoven

Algemeen lid coördinatie scholen

Jarrel Beets

Algemeen lid programma inhoud

Derk van Eck

Algemeen lid bedrijven en horeca belangen

Marjolein van de Water

Algemeen lid communicatie en marketing